Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Búcsúzik a demilovato.hu!
ápr. 05.

Üdv srácok! Sajnos nem sajnos, de döntöttem, fáj a szívem érte, de bezárom a honlapot, nincs ami motiválna. Nem akarok magyarázkodni, és remélem ez senkiben sem vált ki ellenérzéseket, Demi új albumától sem vagyok elragadtatva, még ha a fél világnak be is jön és szerintük BEST OF YEAR ALBUM, de én akkor sem tudom belehazudni a képetekbe, hogy ez király, miközben 2 számot tudok végig hallgatni a 23 dalból, ez lett pályafutása legrosszabb és leggyengébb albuma.

Ennek ellenére szeretem Demit, de már nincs ami itt tart, elszállt a lelkesedésem. Szóval én most búcsúzom, nem ígérem, hogy nem térek vissza majd egyszer, azonban Demi Lovato énekesnőről nem fogok szerkeszteni többé.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) demilovato.hu kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary