Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Új kezdet: Ég veled Flaunt! Viszlát reklámok!
márc. 30.

Komoly magyarázattal tartozom, hiszen bő 1 napon át voltam majdnem 100%-ig biztos abban, hogy én abbahagyom a szerkesztést, de véglegesen. Ha a partnereim vagy az ide látogató olvasók közül bárki is látta a búcsú üzenetet akkor szerintem eljött ideje annak, hogy beszéljek erről, hogy mi vezetett idáig.

Először is azt akarom leírni, hogy nem az oldal nem zár be, azonban nekem elegem lett a flauntból. Ma szerettem volna fellépni az oldalra szerkeszteni, kiírni az aktuális híreket illetve a galériában ügyködni. Ez az egész meghiúsult, mert kiírt egy critical errort, majd azt hogy a tárhelyem megtelt, több se kellett, teljesen elborult az agyam. Később már be se hozta az oldalam, az pedig már csak hab volt a tornán, hogy már 1 teljes hónapja kell elviselnem az infolinks reklámait amik teljesen random helyen jelennek meg és cseszik szét az oldalam.

Tudom nem vagyok egyedül, sokan járunk ebben a cipőben, de nekem ezen a ponton elegem lett, gondolhatjátok mennyire dühített a kialakult helyzet, hiszen miután eldöntöttem, hogy nem akarom annyiban hagyni az oldalt ez így mind közbe jön.

Nekem ez egy igazi, szeretetteljes hobbi ami így vagy úgy, de már az életem részét képezi közel 13 éve, szívvel lélekkel és az időmet nem sajnálva írtam az oldal tartalmát, nem srácok én nem adom fel!

Szóval igen ahogy a címben is olvashatjátok, elköszöntem a flaunttól, nem volt egy könnyes búcsú a miénk, legalábbis a részemről biztosan, azonban a galériát nem tudtam átköltöztetni, így mindenhol az alábbi üzenet vár rátok ami ezen poszt előtt íródott:

Figyelem! Az alábbi képek már nem elérhetőek.
A galéria folyamatos feltöltés alatt áll!

Hálával tartozom Dreának, hiszen segített, hogy elköltözzek, hogy immáron a fansitehostnál végre biztonságban tudjam az oldalam! Nem hiszem, hogy bármikor is meg tudnám hálálni a támogatásod, de tudd, hogy sose felejtettem el min mentünk keresztül és hogy lettünk barátok.

Összegezve, a demilovato.hu-t eszem ágában sincs bezárni és új tárhelyre költözve többé nem kell az idegesítő reklámokkal szenvednetek, nincs több hiba és probléma az oldal betöltésekor sem! Egy szó mint száz, nagyon szépen köszönöm hogy rászántátok az időt és elolvastátok ezt a hosszú üzenetet, úgy éreztem megérdemlitek a magyarázatot!

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) demilovato.hu kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary