Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

További információk/képek a Dancing With The Devil premieréről
márc. 23.

Kedvencünk a tegnap esti Demi Lovato: Dancing With The Devil dokumentumfilm vetítése után zárásként a barátaival és csapatával ünnepelte ezt a jeles eseményt. Ezzel kapcsolatban készültek fotók a Beverly Hilton hotel erkélyén, a képeken látni, hogy még javában megy a vetítés:

image1~2.jpg image3~1.jpg image16.jpg image18.jpg

Demetriát még egy Taco Bell tortával is meglepték, erről az énekesnő így nyilatkozott:

@ddlovato: Aznap este (a Simply Complicated premierjén) elmentem a Taco Bellbe. Már meg is fogalmazódtak bennem az alábbi “Demi Lovato Taco Bellt eszik” bulvár cikkek. Nem tudták az emberek, de szó szerint megpróbáltam lefizetni a paparazzókat hogy ne tegyék közzé ezeket a fotókat.

Az eseményen Demi rengeteg szárbarátja jelen volt, többek között: Kim Kardashian, Ariana Grande, Noah Cyrus és még az All time low zenekar is akikkel még tavaly működött közre a Monster című daluknál.

A vogue magazin 3 további képet is megosztott a premier előtti előkészületekről, az ékszerekről és Demetria meseszép selyem ruhájáról is.

YuDNsw7zFVc.jpg 2SrxpFgVudw.jpg zzrW_pcz5n8.jpg 

Végezetül kedvencünk instagram történetében mondott köszönetet a Youtube Original csapatának illetve a Beverly Hilton hotelnak:

@ddlovato: A tegnap estéről … 💞🌙Az 1 + 2 epizód #DemiDWTD hivatalosan is megjelent, a 3 + 4 pedig hamarosan érkezik! Köszönet Beverly Hiltonnak, hogy fogadott minket és biztonságos környezetet teremtett. Annyira hálás vagyok a Youtube-nak és mindenkinek, hogy megszervezték ezt az estét, soha nem fogom elfelejteni.🌃🎬

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Dancing With the Devil Hírek Képek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary