Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

The Art of Starting Over
márc. 16.

A mi királynőnk hivatalosan is bejelentette ma hajnalban, hogy április 2-án érkezik szám szerint a 7. stúdióalbuma!

A hetedik korong a Dancing with the Devil – The Art of Starting Over névre hallgat, kedvencünk először a The Art of Starting Over címet szánta az albumnak, de aztán végül a kettős cím mellett döntött.

Demi így nyilatkozott a Clubhouse alkalmazáson az érkező új albumáról:

@ddlovato: Ha sorban végig hallgatod a dalokat, figyeled a tracklistinget, akkor olyan, mint egy nem hivatalos soundtrack a dokumentumfilm sorozathoz, hiszen tényleg nyomon követi az életem az elmúlt pár évben. Miután végeztünk a dalok listázásával, egyből feltűnt mennyire azonos az élettörténetemmel, logikusnak tűnt, hogy az érzelmesebb dalokkal kezdjünk és így menjünk át szépen lassan az újrakezdésről szóló trackekbe. Ez az album nagyon különbözik attól, amit korábban csináltam. Néhány dal country elemeket tartalmaz, néhány pedig a 90-es évek pop, R&B oldalát erősíti. Soha nem volt ennyi dalom egy albumon, szándékosan sok dalt vettem fel a listára, nagyon büszke vagyok mindegyikre.

Megkaptuk a Dancing With The Devil: The Art Of Starting Over hivatalos borító képeit is, sok közülük csak alternatív, de érdemes megnézni őket:

DWTD3.jpg DWTD1.jpg DWTD5.jpg DWTD2.jpg

Íme a legfontosabb információk:

  • A lemez 3 duettet tartalmaz.
  • Album műfaja: soul, country, a 90-es évek, Pop, R&B
  • Az album 19 számot fog tartalmazni (standard változat) és 3 további számot a deluxe verziókban.

A korongot a következő linken tudjátok előrendelni!

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) 7. stúdióalbum Hírek Képek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary