Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Spekulációk a #D7-ről!
márc. 05.

Nem titok, hogy Demi még mindig a 7 stúdióalbumán munkálkodik, pár napja érkezett a hír amit már kedvencünk is hivatalosan megerősített, hogy befejezte az korong felvételeit!  Nincs okunk csodálkozni, hiszen februárban már Oak Felder zenei producerrel dolgozott együtt.

Íme pár hír és spekuláció amelyet bátorkodok megosztani veletek:

  • A közeljövőben várható a #D7 első kislemezének bejelentése.
  • Nem megerősített információk szerint pár napja került sor az album fotózására Tyler Shields által. (pletyka)
  • A Vogue Mexico magazin fotósorozata a hónap végén válik publikussá. (pletyka)
  • A #D7 első kislemeze ballada lesz. (pletyka)
  • Az pletykálják, hogy a legújabb együttműködése Noah Cyrus-al lesz, a dal szintén ballada.  (pletyka)
A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) 7. stúdióalbum Hírek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary