Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Rövid hírek
márc. 03.

Kedvencünk ismételten a háttérben munkálkodik, azonban így is akad pár hír amiről érdemes szót ejteni. Az új collabbal kapcsolatban nemrég írtam nektek, azonban még nem értünk a végére.

  • Megragadva az alkalmat a demilovato.hu nevében is gratulálok mivel a mi királynőnk elérte a 100. milliós követőtábort instagram profilján!
  • Demi megerősítette, hogy befejezte a 7. albumának felvételeit!
  • A Dancing With the Devil dokumentumfilmje kapcsán kiderült, hogy nagyjából másfél órás lesz a film, így az információk alapján  4×25 perces epizódokra számíthatunk.

Az énekesnő még február végén osztott meg egy képet amin tisztán látható, hogy ismét fodrásznál járt, frufruja látványosan rövidebb lett és a rózsaszín hajától is megvált. 1 napja pedig büszkén mutatta meg mennyit kilótól szabadult meg észrevétlenül az utóbbi 1 évben!

 

@ddlovato: Új haj ❤❤❤

@ddlovato: Véletlenül lefogytam. Nem számolom a kalóriákat többet. Nem edzem túl magam. Nem korlátozom és nem tartok tisztítókúrát. De legfőképpen … nem szentelem az életem a diétának. … Kifejezetten fogytam. Teljesen új ez az élmény, de teljesen tele vagyok. De nem étellel, hanem isteni bölcsességgel és kozmikus iránymutatással.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Hírek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary