Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Angelo Kritikos fotózás – Új képek Noah Cyrussal vacsorázott! Angelo Kritikos fotózás Ellen DeGeneres Snow Ellen DeGeneres Snow: Betekintő
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Az oldal története

Az első Demi Lovato-val foglalkozó oldalamat 2012 márciusában nyitottam meg, akkor már 4 éve voltam aktív rajongója az énekesnőnek, mindig követtem az angol oldalakat, olvasgattam a cikkeket. Sokszor utána kerestem, hogy található e magyar honlap a témában, de sajnos nem jártam sikerrel. 2012 tavaszán kezdett el körvonalazódni egy nyilvános oldal ötlete. Rögös út vezetett a megvalósításáig. Mivel semmiképpen sem g-portálon akartam elkezdeni az oldalt. Nagyon sok munka után végül sikerült létrehoznom a demimusic.net cím alatt működő honlapomat. 6-7 hónapon keresztül elszántan csináltam az oldalt, ezáltal rengeteg tartalmat tudhattam a magaménak. A sok cikk miatt arányosan nőtt az oldal hírneve. Egyre nőtt a látogatottság, de boldogan és optimistán álltam az egészhez. Ez nagyon sokat jelentett nekem, úgy éreztem, van jövője az oldalnak.

Sajnos internet kapcsolati problémák miatt szüneteltetnem kellet az ottani szerkesztést, ideiglenes megoldásként egy időre átmentem az akkori facebook oldalra és ott hoztam a híreket az énekesnőről. Amikor ott tartottam, hogy vissza tudnák menni a rendes oldalra már nem tudtam felcsatlakozni a meglévő FTP adataimmal így sajnos váltanom kellett.

Megkértem Abigélt, hogy segítsen új címet keríteni, természetesen azonnal segített és megkaptam a demistar.net címet. Az új névvel 2 társszerkesztő is csatlakozott az oldalhoz. Alexandra és Wiky, mindketten fanatikus rajongók, viszont végül elváltak útjaink, mert rájöttünk nem tudunk annyira csapatban dolgozni és arra a döntésre jutottunk, hogy külön folytatjuk. Pár hónap elteltével végül úgy döntöttem egy időre szüneteltetem a szerkesztést a tanulmányaimra koncentrálva. Az oldal egészen 2013 februárjáig nem is működött.

Az oldal szünetelése alatt is aktívan követtem Demit, és nem egyszer gondoltam rá, hogy újra kezdem az oldalt. Annyi munkám és időm fektettem az oldalba, nem akartam felhagyni vele így újra nekivágtam viszont ismét új címen. Nem nagyon ismertem akkoriban a wordpress rendszerét így amellett döntöttem, hogy megpróbálom g-portálon tovább vinni az oldalt. Ekkor született meg a demi.gportal.hu! Kissé nehézkesen, de sikerült visszatérnem, folytatva a több hónapos kemény munkát. Ezen a ponton éreztem azt, hogy miért ne lehetne az oldalnak egy hivatalos címe, ami által többen elérnék az oldalt. Drea közreműködésével, aki az egyik legjobb Barátnőm is segített abban, hogy végül az oldal a demilovato.hu domain címmel működjön a továbbiakban! Számomra ez a mai napig hihetetlen, hogy sikerült ezt megvalósítani.

A hullámvölgy mélypontja az volt, amikor az oldalt 2013 nyarán valaki feltörte és törölte. Minden elveszett viszont a tartalmat többé kevésbé sikerült megmentenem így azért annyira nem ért nagy veszteség. Újra megcsináltam mindent, új aldomain alatt (demi-lovato.gportal.hu) működtünk g-portálon a demilovato.hu cím mellett, de ekkor kicsit besokalltam és úgy határoztam, hogy bizonytalan időre felfüggesztem az oldalon való tevékenységeimet. Ez így is lett és egészen 2013 őszétől 2014 augusztusáig nem is volt tervben, hogy ismét figyelmet fordítsak rá. Elment a kedvem az egész oldalszerkesztéstől, nyűgnek és tehernek éreztem az egészet és más volt a fontossági sorrendem.

2014 őszén vissza is tértem, bár csak g-portálra ami sose volt a szívem csücske, hiszen rengeteg hátrányokkal jár ha valaki ott csinál oldalt, de nem volt kérdés, hogy újra visszatérjek a gyökereimhez mivel ennél megbízhatóbb és jobb tárhelyet akkor nem ismertem. Az oldal domain címe 2 év után lejárt, hosszabbítani nem akartam, így döntenem kellett hogyan tovább. Új címet akartam és tiszta lapot, amin az oldal újra felépülhet így létre hoztam a demiblog.gportal.hu 2015 márciusában!

A demiblogot nagyjából 2 hónapig szerkesztettem, aztán társultam májusban Nikihez a demilovato.us oldalára mint társszerkesztő, így már sejthetitek, hogy ott folytattam tovább. Különböző okokból kifolyólag később már nem vettem részt a munkában, ki is váltam és úgy döntöttem, nekem most elég volt. 

Nagyjából 2019-ig nem is foglalkoztatott a weboldal szerkesztés, de aztán elkezdett hiányozni, hogy a kedvencemről Demiről osszak meg híreket. Nagyon sokat gondolkoztam a visszatérésről aztán 2019 szeptemberében meg is vettem a ddlovato.hu címet amihez 2020 januárjában intéztem domaint a flauntnál.

A nyitás után nagyjából abba is hagytam a ddlovato.hu szerkesztését, sajnos nem fért bele az időmbe. 2020. októberére jóval több szabadidővel arra a döntésre jutottam, hogy újra kezdem a honlap körüli munkálatokat és azt is megléptem, hogy újra igényeltem a demilovato.hu domain címet ezzel visszatérve a gyökerekhez.

Aki ismer az tudja, hogy mennyire hatalmas rajongója vagyok az énekesnőnek, így aztán tényleg nem volt kérdés, hogy majd visszatérjek egyszer. Nagyon nem tudok elszakadni a témától, hiszen már a sokadik alkalommal térek vissza az oldalra.

Végszó! Az oldal rengeteg nyitás, zárás, névváltás és költözéses tortúrán átment, de most már tényleg nincs semmifajta akadálya a visszatérésnek. A honlap célja továbbra is az, hogy a lovaticsok kapcsolatot létesíthessenek, ezáltal létrehozva egy remek közösséget a jövőben!

Honlapcím változások:

2012. márciusától egészen szeptemberig: demimusic.net
2012. októbertől egészen decemberig: demistar.net
2013. februárjától egészen áprilisig: demi.gportal.hu
2013. áprilisától egészen 2015 márciusáig: demilovato.hu illetve demi-lovato.gportal.hu
2015. márciusától egészen májusig: demiblog.gportal.hu
2015. májusától egészen szeptemberig: demilovato.us
2020. márciusától egészen októberig: ddlovato.hu
2020. októberétől: demilovato.hu