Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Noah Cyrusal és Saweetie-vel duettezik az albumon
márc. 20.

Arról már korábbi posztunkban beszámoltunk, hogy a The Art of Starting Over 3 duettet tartalmaz majd, azonban eddig nem tudtuk, hogy kik lesznek akikkel a duettek készültek. A három előadóból eddig kettőről tudunk, az egyik duett Noah Cyrusal készült míg a másik Saweetievel! A 3 duett előadója még nem ismert, de mindenki Ariana Grande-t várja.

Jelen állás szerint az albumról eddig 4 dalról rántották le a leplet, mégpedig:

  1. Anyone
  2. Dancing With the Devil
  3. What Other People Say | Sam Fischer
  4. My Girlfriends Are My Boyfriends  | Saweetie

A dallistán tehát egyelőre az alábbi szerzeményekről szereztünk tudomást. Amint látható Demi tavalyi slágereiből csak az Anyone kapott helyet és ez így is marad, ezt sok rajongó sajnálja.

A Dancing With the Devil kislemezzel kapcsolatban felröppentek olyan pletykák, miszerint április elsején várható valami. A rajongók szerint ez egy videoklip lesz majd ami igazán jó lenne, de addig még várnunk kell.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) 7. stúdióalbum Hírek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary