Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Megvan a hetedik korong hivatalos dallistája!
márc. 31.

Több napja már, hogy teljessé vált kedvencünk hetedik stúdióalbuma, örömmel osztom meg veletek a teljes album dallistáját! Ti mennyire várjátok Demi Lovato albumát? Van már olyan dal ami felkeltette az érdeklődésesetek?

 1. Anyone
 2. Dancing With the Devil
 3. ICU (Madison’s Lullabye)
 4. Intro
 5. The Art of Starting Over
 6. Lonely People
 7. The Way You Don’t Look At Me
 8. Melon Cake
 9. Met Him Last Night (feat. Ariana Grande)
 10. What Other People Say (Demi Lovato & Sam Fischer)
 11. Carefully
 12. The Kind of Lover I Am
 13. Easy (Demi Lovato & Noah Cyrus)
 14. 15 Minutes
 15. My Girlfriends Are My Boyfriend (feat. Saweetie)
 16. California Sober
 17. Mad World
 18. Butterfly
 19. Good Place
A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) 7. stúdióalbum Hírek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary