Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Luis Fonsi Demiről beszél
márc. 05.

Demi és Luis közös daláról szerintem már mindenki hallott, ha nem akkor mindenképp keressetek rá a “Échame La Culpa” dalukra ami sokáig ostromolta a slágerlisták élét!

A két sztár a közös együttműködésük alatt hamar összebarátkozott így nem meglepő, hogy most Luis legfrissebb nyilatkozatában is pozitívan beszél kedvencünkről:

@luisfonsi: Demi remek példája azoknak az embereknek, akik sok nehézségen mentek keresztül az életük során. Megérdemli a tapsot, hisz nagy bátorság kell ahhoz, hogy beszélni tudj a küzdelmeidről. Ő egy nagyon tehetséges, egyszóval különleges nő.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Hírek Videó kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary