Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Közös dal Ariana Grandeval?
márc. 08.

Nem is olyan régen egy közös együttműködésről számoltam be nektek amit az énekesnő véletlenül osztott meg instagram történetében. Azóta már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy esetleg Noah Cyrus lehet az akivel majd a dal készül, erre azért gondolt mindenki mert együtt látták őket korábban a Nobu étteremnél Malibun.

Azonban tegnap Ariana felrakott egy történetet instagramra egy közelgő dal felvételéből amit Demi nem sokkal később megosztott a történetében. A rajongók már most izgatottak hiszen ugyan az az ember – Scooter Braun menedzseli őket, így nem lenne meglepetés ha Ők ketten végül összeállnának.

 

Az együttműködés még nincs megerősítve azonban amikor Demit egy rajongója arról kérdezte, hogy Ariana volt e az akivel együtt dolgozik az énekesnő egy sejtelmes emojival válaszolt rá. A hírt egyébként a billboard is lehozta.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Együttműködés Hírek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary