Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Angelo Kritikos fotózás – Új képek Noah Cyrussal vacsorázott! Angelo Kritikos fotózás Ellen DeGeneres Snow Ellen DeGeneres Snow: Betekintő
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Tetoválások

A gyönyörű énekesnő elárulta, hogy 16 éves volt, amikor legelső tetoválása elkészült, és ez a szám mára már megszámlálhatatlanra nőtt, jellemzően mindegyik mély jelentéssel bír számára. Amikor az iHeartRadio riportere arról kérdezte, hogy hány darab van neki, fájt e valamelyik, Ő pedig a következőket válaszolta:

„Nos, ez nehéz kérdés, mert teljesen elvesztettem a fonalat. Nehéz, mert például a Stay-t és a Strongot külön, vagy egybe számoljuk? Vagy például a madaraimat? Aztán még ott vannak a tollaim, amik egy régebbi tetoválásomhoz kapcsolódnak. Szóval, fogalmam sincs. Ez lehet 10, de lehet 26 is!”

„Nagyon magas a fájdalomküszöböm. Az első tetoválásom a bordáimra készült, ami elvileg egy nagyon érzékeny terület, de én egész végig csak azzal voltam elfoglalva, hogy ne fészkelődjek, mert csiklandozott. Az ujjamra készült ‘Peace’ felirat viszont fájdalmas volt.”

1 tetoválás: You Make Me Beautiful

 

Első tetoválását 2010 júniusában láthattuk először. 16 éves volt, amikor csináltatta! A szöveg amit magára varratott a „You Make Me Beautiful” ez magyarul azt jelenti „Te Teszel Széppé” ez jobb oldalt a bordáján helyezkedik el. Az idézet a ”Beautiful” dalból származik amit Bethany Dillon írt.

Demi később csináltatott hozzá 2 tollat illetve álomfogót is, amelyet 2011 szeptemberében láthattunk először. Az indián kultúrák szentnek tekintették a sastollakat. A tollak juttatták el az imákat, kéréseket a megszólított személyhez. Az álomfogóról pedig köztudott, hogy az észak-amerikai indiánoktól ered.

„Az első tetoválásom egy dalszövegrészlet a jobb oldali bordámon, ami így szól: You make me beautiful. Ez egy keresztény dal, így amikor bárki megkérdezi, hogy kihez szól, azt felelem, ‘Istenhez!’ 16 éves voltam, és egy tetováló lakásán készült Los Angelesben, eléggé kezdetleges volt, de annyira szerettem volna már. Néha csupán lázadásból teszek dolgokat, ez például pont olyan volt, ezért is készült el ilyen fiatalon.”

„A szavak biztatóak és bátorítóak, és ezzel sikerült kihúzni a sötét korszakot az életemből. Ez egyfajta keresztény tetoválás, szóval ez számomra a vallást jelképezi, de mindenkihez szól.”

2 tetoválás: Madártoll

Demi következő tetoválása egy madártoll volt, ami a bal füle mögött található. 2010 szeptemberében a Hollywood Life-nak beszélt arról, hogy nincs jelentése csak szerinte nagyon aranyos.

„Van egy madártoll a fülem mögött, de őszintén szólva nem jelent semmit. Csak szerintem nagyon aranyos. Ez egy türkizkék toll, de inkább egy levélre hasonlít, szóval majd kijavíttatom.”

2011 júniusában Demi elment és kijavítatta ezt a tetoválást, szóval most már inkább egy madártollra hasonlít, mint egy levélre.

3 & 4 tetoválás: Stay Strong

Ezt a tetoválást 2011 márciusában röviddel azután csináltatta, ahogy kijött az Timberline Knolls kezelő központból! A tetoválás “Stay Strong” magyarul azt jelenti, Maradj Erős. A bal csuklóján látható a “Stay” szó, a jobb csuklóján pedig “Strong” A rajongói ezt az üzenetet küldték Deminek amíg bent kezelték! Demi egyrészt azért csináltatta, hogy eltakarja a vagdosás után maradt hegeket másrészt, azért, hogy emlékeztesse magát, hogy mindig legyen erős és kitartó. Érdekesség, hogy Demi édesanyja Dianna is csináltatott egy “Stay” és “Strong” tetkót!

“Ezek számomra nagy jelentőséggel bírnak. Részint azért csináltattam, hogy elfedjék az alattuk rejlő sebhelyeket, másrészt azért, mert ez volt a fő üzenete a rajongóimnak, amíg odabent voltam. Azt hiszem, számomra ennek van a legfontosabb jelentése. Az első tetoválásaim közé tartozik. Mikor elhagytam a rehabilitációs központot, az első utam oda vezetett, hogy megcsináltassam, mert a rajongóim az ott töltött idő alatt folyamatosan ezt a két szót hajtogatták nekem, és sokat segített ebben az időszakban, szóval, ha bármikor úgy érzem, hogy kezd kicsúszni alólam a talaj, csak rájuk nézek.”

5 tetoválás: Ajaktól a rózsáig

A bal csuklóján a “Stay” szó alatt helyezkedik el, egy vörös ajkat ábrázol. Ezt a tetoválást 2011 júliusában a barátaival Hanna Beth Merjos-al, Ensley Ivey-el és Lauren Pietra-val csináltatta.

Van egy csók lenyomatra hasonlító tetoválásom is, ez amolyan barátságtetoválás, és arra is emlékeztet, hogy ne vegyem magam túl komolyan. Akartam egy vicces tetoválást, ha már az összes többi, valami komoly (dolgot) szimbolizál.”

 

2015 tavaszán csináltatta legújabb tetoválását! Az énekesnő először április 1-jén tudatta rajongóival Instagram-oldalán, hogy valami készülőben van, azonban az érdekes időzítés miatt sokan kételkedtek abban, hogy valóban az énekesnő karja látható a fotón. Ígéretét betartva, miután április 7-én elkészült az óriási rózsát ábrázoló mű, azonnal megmutatta követőinek a végeredményt, immár teljesen elfedve előző tetoválását.

“Ég veled ajak, helló rózsa.. Nagyon szépen köszönöm a tesómnak @GEESPOTAT2… Gyönyörű és IMÁDOM!! ‪#‎RIPVaginatetoválás‬ ‪#‎gyerekeknedrogozzatok‬

Ezzel a rózsával azt a tetoválást fedette le, amit még 2011-ben csináltatott egykori barátaival Hannah Bethel és csapatával barátságuk jelképeként, nem túl józan állapotában. Ezt mostanra megbánta, így ezt a módszert választotta elfedésére. Az érintett személyekkel a kapcsolata is megszakadt, így nem meglepő, hogy mindenáron meg akart szabadulni tőle. Demi később még egy rózsát varratott a meglévő alá!

6 tetoválás: Kereszt

2011 júniusában Demi egy fekete keresztet varratott a jobb kézfejére. Ez a tetoválás az Isten iránti hitét fejezi ki. Egy interjú során Ryan Seacrestnek azt mondta, hogy azért csináltatta, mert ő maga elkötelezett keresztény és szeretné, hogy minden fellépésekor látszódjon!

7 & 8 tetoválás: Peace és Rock n roll

 

Valamikor 2011 végén Demi a bal kezének, középső ujjának jobb oldalára tetováltatta a “Peace” nevű szót, ami magyarul békét jelent.

Demi másik tetoválása a “rock n roll”, ez a jobb kezén a középső ujján található pont mint a  “Peace” csak az a bal kezén van. Valószínű, hogy mindkét tetoválást egyszerre csináltatta. Demi barátnőjének Hanna Beth Merjos-nak is van egy ilyen tetoválása. Demi az On Live! With Kelly & Michael műsorban elárulta, hogy már fontolóra vette az eltávolítását:

 “Már gondoltam rá, hogy eltávolítom, mert kitudja, hogy nézek rá öreg szemmel. De mindegy is, most fiatal vagyok és szeretem a Rockot, van még időm szóval ráérek később is aggódni.”

9 tetoválás: Faith

 

Demi 9 tetoválása a Faith ami magyarul hitet jelent. 2011 decemberében csináltatta. A bal karján, alul a könyökén helyezkedik el, a tetoválást barátnőjével Lauren Martin-al közösen csináltatta akivel még a Timberline Knolls kezelőközpontban találkozott. Az is kiderült, hogy Demi nevelőapja nem igazán rajong a tetoválásokért, amikor Demi izgatottan mutogatja és elmeséli jelentésüket Eddie mindig rosszalja.

A tetoválást később kiegészítette. A 12 db kismadár az állandóságot, hitet, hűséget és a bátorságot jelképezi. Boldogság, remény a tavasz érkezésének a szimbóluma. A tetoválást a híres Kat Von D tetováló művész készítette.

„Szerettem volna még több tetoválást. Egészen addig sosem volt nagyobb tetkóm, és annyira izgatott lettem, hogy még akkor este elkészült. Van egy barátom, akinek a barátja Kat Von D-vel dolgozott, és így ez a barát délután 4 órakor felkereste ezt az ismerősét, de a srác akkor épp nem tartózkodott a városban, Kat viszont igen, akihez jóval előtte be kell jelentkezni. De az egész annyira spontán volt, hogy ennek így kellett történnie, és így is lett. Imádom a szabadságot, amit ezek a madarak képviselnek és nincs különösebb oka annak, hogy mért 12 készült belőlük. Aztán egyik nap egy barátom, akivel a Sober házban laktam együtt abban az időszakban, megkérdezte, ‘Szóval, miért… Hány van belőlük?’ én meg erre, ‘Nem tudom. Egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz, tizenegy, tizenkettő. Hűűű, ez nem szándékosan lett így.’ Olyan volt, mintha Isten rendezte volna el így, mert abban az időszakban a 12. fázison dolgoztam a Sober házban, nyilván ennek tényleg így kellett történnie.”

Édesanyja Dianna nem nagyon örült a tetoválásnak, Demi így nyilatkozott erről:

”Volt egy nagy veszekedésem anyukámmal, amikor elkészült a madarakat ábrázoló tetoválás a karomra. Mindez azért történt, mert neki más megítélése van a tetoválásokról, mint az én generációmnak. Nagyon nehéz megértetni vele, hogy ez olyan, mint a művészet a bőrödön. Valami olyasmi, aminek jelentése van. Anyukám a kisebb tetoválásaimat nem bánja annyira, de emiatt hatalmasat veszekedtünk. ”

10 & 11 tetoválás: Let go & Let god

Demi ezt a két tetoválást 2012 nyarán csináltatta, a jobb lábfején van a “Let go &” a bal lábfején pedig a “Let god” ami magyarul “Lépj tovább & Hagyd istenre” Demi nagyon vallásos, ez a tetoválás azt jelenti, hogy végleg hátat fordított a múltnak és csak a jelenben él!

12 tetoválás: Now I’m a warrior

Demi ezen tetoválása, így szól „Now I’m a warrior” vagyis „Én egy harcos vagyok” 2013. Május 14-én csináltatta New Yorkban a Bang Bang tetkó szalonban, Glee néhány tagja is vele volt. A tetkót a BangBang szalon tette közzé instagramján. A tetoválás az új album tiszteletére készült, egy komoly és igen szomorú időszakot jelképez, az új albumon is szerepel egy Warrior című dal amiről Demi azt nyilatkozta, hogy nem tudja, hogy valaha is fogja e élőben énekelni mert már a felvétel alatt is nagyon kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek érezte magát.

,,Van a “Warrior” c. dal az albumomon, amely hatalmas jelentőséggel bír számomra. Ez nagyon komoly dal, ha a dalszövegét olvasod, de egyben inspiráló is. A negatív dolog pozitívvá válik. Sok mindenen mentem már keresztül, és én nagyon őszinte voltam ezen a lemezen. És ezt a dalt nagyon nehéz volt megírnom, felvennem, majd kiadnom. A tetoválás egyfajta tisztelgés az új albumom előtt, és az előtt is, hogy néhány nagyon nehéz dolgot le tudtam küzdeni.”

13 & 14 tetoválás: Afrika kontúrtérképe és római hármas

Ezt a 2 tetoválását egyszerre varratta magára, az első Afrika kontinensének a kontúrtérképe, ezt azért csináltatta, mert nagyon jól érezte magát Kenyában és elmondása szerint óriási hatással volt az életére.

„Legutoljára egy időben kettőt is csináltattam, mert általában így szeretem elintézni. Afrikát tetováltattam magamra. A 21. születésnapomon látogattam el Kenyába, ami egy nagyon-nagyon inspiráló utazás volt számomra, és úgy érzem, hogy óriási hatással volt az életemre. Kenyát szerettem volna, de az emberek tuti mindig azt kérdezgették volna, hogy ‘Mi ez?’ [Nevet] Ezért került fel inkább egész Afrika.”

A római hármas édesapja tiszteletére varratott magára, aki 2013. júniusában halt meg. Demi soha nem állt igazán közel édesapjához, aki az utolsó éveiben alkoholproblémákkal és mentális betegségekkel küzdött, mely utóbbit Demi teljesen átérezte. Később kiderült, hogy édesapja kedvenc száma volt a hármas, többek között azért, mert ez volt a rajtszáma a hétszeres bajnok amerikai NASCAR autóversenyzőnek Dale Earnhardtnak. A Good Morning America műsorban beszélt erről: 

,,Édesapám és köztem nem a legideálisabb volt a kapcsolat, de a nap végén mindig tudtam, hogy ő az apám, vele nőttem fel, és egy csodálatos ember. Voltak mentális problémáim, akárcsak neki, de ő nem is tudott jelenlenni a társadalomban igazán.”

15 tetoválás: Római számok a bordán

2014 nyarán gazdagította magát egy újabb tetoválással. Magára varratta családtagjai születésnapi dátumait, római számokkal a bordájára. Angelina Jolie-nak is van egy hasonló tetoválása, csak ő kedvese Brad és gyermekei születési koordinátáit tetováltatta a felkarjára! A tetoválás a bal bordáján helyezkedik el!

08.08.1962 – Dianna
02.04.1988 – Dallas
12.28.2001 – Madison
02.14.1963 – Eddie
10.23.1960 – Patrick

16 tetoválás: Oroszlán

2017 augusztusában Keith McCurdy tetoválóművész által kreált oroszlán került Demi Lovato bal kézfejére. Az énekesnő maga is az oroszlán csillagjegyében született. Demi azt is beismerte, hogy ha állat lenne akkor az oroszlánt választaná. 

Az énekesnőt később azzal támadták, hogy lemásolta Justin Bieber és a modell, Cara Delevingne egy-egy tetkóját, Lovato reakciója persze nem maradt el és megmondta erről a véleményét:

„Manapság már nem tudsz olyan tetkót csináltatni, ami ne hasonlítana valaki máséra, annyira elterjedt az emberek életében.”

17 tetoválás: Buddy was here

Demi ezen tetoválását kiskutyája Buddy emlékére csináltatta 2019 elején. Buddy 3 évesen pusztult el amikor egy prérifarkas beszabadult az énekesnő kertjébe és megtámadta a kis termetű maltipo fajtájú kutyust.

18 és 19 tetoválás: Én és 🙂

Demi a tenyere belső részére, a gyűrűsujja aljára tetoválta azt, hogy ME, vagyis ÉN. A posztja alapján ez a jelentése a tetoválásának:

,,Elsősorban én! Köszönöm Winter Stone az új örökös emlékeztetőmet.”

A mosolygós fejet egyenlőre senki se tudja hova tenni.

20 tetoválás: Rózsa

Demi a túladagolása után 6 hónapjába lépett, teljesen tiszta, és ezzel az új tetoválásával ünnepelte ezt a rendkívüli alkalmat. Az énekesnő Los Angelesbe látogatott, egy ismert tetoválóhoz, Winter Stone-hoz, hogy józanságáról tetoválást készíttessen. Mutatóujjára került egy rózsa, ami több kultúrában is az egyensúlyt szimbolizálja, és az újrakezdés jelképe is.

21 tetoválás: A nagyi portréja

 

2019-ben anyák napján, Lovato úgy döntött, hogy magára tetováltatja szeretett nagymamáját. Választása egy régi, fekete-fehér fotóra esett, amit még 26 éves korában készítettek nagyijáról. Ami pedig még meghatóbbá teszi a gesztust, hogy az egykori Disney-sztár is éppen akkor volt 26 éves.

Ezt érted tettem, nagyikám. 26 évesen a karomon maradsz örökre, én is pont 26 éves vagyok. Imádlak. Köszönöm @_dr_woo_, hogy visszahoztad az életembe. Csodálatos, és ez a legértékesebb tetkóm..

22 tetoválás: T

Demit 2019-ben teljesen lesújtotta az a hír, hogy elvesztette egyik közeli barátját, talán azért is érintette olyannyira érzékenyen a téma, hiszen kis híján Ő is életét vesztette a túladagolás következtében. Demi egy tetoválással is megemlékezett a barátjáról.

23 tetoválás: Free

A közelmúltban történt túladagolás és a hat éves józansága után visszaesett. A fodrásza, asszisztense, sminkese és még a testőre is egyet értett abban, hogy támogatja az énekesnőt, így a Tell Me You Love Me világ körüli turné során Madridban megcsináltatták a közös free tetoválásukat.

24 tetoválás: Survivor

Demi egy tetoválás formájában akarta megörökíteni az elmúlt évek szenvedéseit, de leginkább azt, hogy mindent túlélt, és képes volt újrakezdeni. A sztár a „Survivor”, magyarul „Túlélő” feliratot varratta a nyakára, ami egyértelműen jelzi, hogy az énekesnő büszkén vállalja sötét múltját, és azt, hogy legyőzte a függőségét.

25 tetoválás: Angyal

2019 decemberében varratta magára Demi az alábbi tetoválását. A remekművet Alessandro Capozzi készítette. Az angyal, amelyet galambok emelnek fel, elmondása szerint az újjászületést szimbolizálja.

Együtt találtuk ki, hogyan nézzen ki. A szellem újjászületését szimbolizálja. A sötét szárnyak a rossz időkre utalnak – az, hogy elhalványulnak, pedig Demi elmozdulását jelzik. A belső fény az erőből jön, ami a változás feltétele. A madarak pedig a magasabb tudati szintet fejezik ki. Olyan élmény volt együttműködnünk, amilyet még sosem tapasztaltam korábban. Meséltem neki az életemről, és ekkor tisztult le, milyen képek adják át leginkább a szellemi ébredést, amelyen keresztül mentem. Egy bukott angyalt három, éterien tiszta galamb emel a magasba. A Szentháromság fénye hajtja őket, és a fekete szárnyak is ekkor foszlanak le. Alessandro, elképesztően tehetséges vagy, találkozunk még!

26 tetoválás: Pillangó

Az énekesnő instagramon mutatta meg legújabb tetoválását, ami nem más, mint egy lepke. Noha nem határozta meg az új tinta jelentését, a pillangós tetoválások az átalakulást és a szabadságot képviselik, így lehetséges, hogy Demi ezzel azt szeretné elmondani, hogy milyen messzire jutott. A fotó mellé egysejtelmes idézetet is posztolt, ami sokak szerint egy új dal sora is lehet: 

Kedves kicsi én, sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott, de kicsim, szabad vagy…