Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Angelo Kritikos fotózás – Új képek Noah Cyrussal vacsorázott! Angelo Kritikos fotózás Ellen DeGeneres Snow Ellen DeGeneres Snow: Betekintő
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Párkapcsolatai

Trace Dempsey Cyrus

Demi első olyan szerelme volt, akivel a kapcsolata a nyilvánosság előtt zajlott. Az énekesnő kapcsolata Miley Cyrus rocker bátyjával meglehetősen rövid életű volt, néhány hét után 2009. júliusában már botrányos szakításuktól volt hangos a sajtó – mert bizony érdekes Twitter harc alakult ki kettejük között. Eleinte Demi csiripelt, erre jött Trace cyber-szakítása, majd Demi sértődött élcelődése. Ezt a Lovaticsok talán soha nem fogják elfelejteni.

@ddlovato: ,,Lehet, hogy szingli vagyok, de @tracecyrus a kedvencem <3.”

@tracecyrus: ,,@ddlovato, most figyelj, azt hiszem, most kell befejeznünk a kapcsolatunkat… Szeretnél valamit reagálni erre? Nos, oké, rendben. :)”

@ddlovato: ,,@tracecyrus most eléggé össze vagyok zavarodva… Hogy lehet valakivel úgy szakítani, hogy nem is volt közöttük semmi, csak barátság? Hmm, ez új nekem.”

Demi soha nem erősítette meg kapcsolatát Miley bátyjával, de Trace később a People magazinnak is nyilatkozott kapcsolatukról, illetve annak végéről, amelyet a távolság okozott az ő állítása szerint.

Joseph Adam Jonas

Millió Rocktábor rajongó ujjongott örömében, mikor 2010. márciusában hivatalosan is megerősítette a Disney két sztárja, Joe Jonas és Demi Lovato, hogy bizony egy pár. Sajnos a Happy End elmaradt, mindössze négy hétig alkottak egy párt, majd a szakításuk nagyon csúnya véget ért, Joe szemszögéből különösen. A szakítás után rögtön támadni kezdte a médián keresztül Demit, amellyel az akkor amúgy is problémákkal küzdő énekesnőt még mélyebbre küldte depressziójában:

,,Én tényleg ismerem őt, és nem kell mindent csilli-villit elhinni róla. Még mindig küzd a drogokkal. Úgy éreztem, vigyáznom kell rá, de ugyanakkor hazugságban éltem, mert nem voltam boldog vele, csak tudtam, hogy segítségre van szüksége. Őrült helyzet volt.”

 

A legnagyobb pofon Demi számára mégis az volt, hogy szinte szakításuk után rögtön Joe Jonas elkezdett randevúzni az egykori Twilight Saga sztárjával, Ashley Greennel. Ahogy teltek a hónapok, és Demi is megjárta a rehabot, az egykori JB énekese már kedvesebben és kellemesebben nyilatkozott egykori kapcsolatáról Demivel.

Demi ezzel szemben teljesen őszintén mesélt érzéseiről 2013-ban:

,,Amikor valakinek összetörik a szívét, vagy hasonló dolgok történnek, akkor az illető kiborul. Együtt voltunk, majd szakítottunk, és egy ponton nagyon dühös voltam rá. Most már jóban vagyunk, és ő és Nick mindig ott voltak mellettem, szó szerint olyanok vagyunk, minta testvérek. Igazi barátság van közöttünk, de persze természetes dolog, hogy már nem állunk olyan közel egymáshoz.”

Joe azóta rengeteg interjúban nyilatkozott Demiről, hogy mennyire büszke rá és hogy örül, hogy újra egészséges és a karrierében is ennyire sikeres. 2014-ben Demi és Joe újra egy színpadon énekelték el a This Is Me című dalt az énekesnő turnéjának Los Angeles-i állomásán.

Wilmer Eduardo Valderrama

Wilmer Valderrama és Demi kapcsolata 2010. végén kezdődött, néhány hónappal azután, hogy Miss Lovato egészségesen távozott a rehabról. Demi szerint mentális és egészségügyi problémáival élete végéig harcolnia kell, de a színész kedvese ebben hatalmas segítséget és támaszt nyújtott. A férfi 12 évvel idősebb az énekesnőnél, de a kezdeti nehézségek ellenére (se veled, se nélküled kapcsolatuk) Hollywood legkedveltebb párosát alkották. Kapcsolatuk eleinte diszkréten tartott, majd 2012-ben egy rövid időre szakítottak, végül mégis egymásra találtak.

 

Kapcsolatuk erősségének egyik titka talán az, hogy az elmúlt éveket a médiát kizárva éltek, és csupán 2014-ben kezdtek megnyílni egymással kapcsolatban a közösségi oldalakon vagy egy-egy interjú során. Demetria az 2016-ban sokkal több figyelmet fordított szerelmére a közösségi oldalain is, meghatóbbnál meghatóbb üzeneteket és képeket posztolt.

,,Bárcsak szavakba tudnám önteni, mennyire hálás vagyok ennek a férfinak, hogy itt van velem. A szeretem felé egy olyan szintre nőtt, szavakkal sosem fogom tudni kifejezni, ez az ember mennyire kiegészít engem. Ő akkor is szeretett engem, amikor úgy éreztem, nem érdemlem meg, hogy szeressenek, és ez a nap a 3. évfordulója a tisztaságomnak… Feladtam a gyengeségeim, megmutattam azt, hogy ki vagyok, és ő mindig támogatott… Soha nem veszítette el a hitét bennem, és azt akarom, hogy mindenki megtudja, milyen hihetetlen egy lélek. Nélküle ma nem lennék életben. Szeretlek Wilmer.”

Bár rengeteg alkalommal felmerült az eljegyzés gondolata, és maga az énekesnő sem zárkózott el az ötlettől – ezt több interjúban kifejtette – mégis hirtelenséggel ért véget a kapcsolatuk. Minden a legnagyobb rendben volt a két sztár között, legalábbis úgy látszott, de 2016. június 4-én, Demi dédmamájának temetésének napján az énekesnő és Wilmer bejelentette, hogy elválnak útjaik, és barátként folytatják tovább.

6 szeretetteljes és csodálatos évnyi együttlét után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a kapcsolatunknak.

Ez mindkettőnk számára egy hihetetlenül nehéz döntés volt, de rájöttük, hogy a legtöbb amik lehetünk, azok legjobb barátok. Ettől függetlenül a jövőben örökké támogatni fogjuk egymást.

Köszönet mindenkinek, aki kedvességét és támogatását az évek során nekünk szentelte.

Csak szeretettel,

Wilmer és Demi

A szakításukat követően rengeteg pletyka felröppent, többek között, hogy Nick Jonas miatt szakítottak, de a Jealous énekese ezt nyíltan megcáfolta. Demi és Wilmer barátsággal váltak el, de megmaradtak barátoknak.

Max Ehrich

Demi és Max kapcsolata több árulkodó jel alapján illetve flörtölő hozzászólások után kezdett egyértelművé válni a követők számára. Demi barátai szerint Ehrich eleve jó hatással volt rá az életvitelének köszönhetően, de állítólag Demi családja nem különösen rajongott érte. Max mindössze pár hónap együtt járás után megkérte szerelme kezét, kapcsolatuk tökéletesnek tűnt kapcsolatuk azonban hamar zátonyra futott. A gondok akkor kezdődtek amikor mindketten visszatértek a rendes kerékvágásba a karantén után, és újra dolgozni kezdtek, a távolság nem igazán tett jót.

 

A szakítás körülbelül két héttel azután történt, hogy napvilágra került Ehrich több olyan, még a kettejük kapcsolata előtt írt Twitter üzenete és kommentje, melyekben többek között Selena Gomezről áradozott. Ha ez mind nem lenne elég Max azt hazudta, hogy az internetet pörgetve értesült arról, hogy felbontották eljegyzésüket. Ezzel szemben Demi mindent elmondott Maxnek, és az a történet amit kreált mind hazugság. Mielőtt még Max elutazott volna forgatni, folyamatosan veszekedtek, ekkor már napok óta nem viselte Demi a gyűrűjét. 

Futókalandok

Scott Hughes: Demi első barátja Scott akivel még egészen fiatalon 13 évesen jöttek össze. A gyerekek hamar elmaradtak egymástól.

Jonathan Fryar és Cody Linley: Amikor Demi a családjával Texasban élt két sráccal is ismerkedett, de végül nem alakult át a kapcsolatuk szerelemmé.

Alex DeLeon: 2008-ban kezdtek randizni! A kapcsolatuk végül nem alakult jól, viszont barátok maradtak. A kapcsolatból két dal is született, Demi “Catch me” dala a Here We Go Again albumán kapott helyet míg Alex a the caps bandájával Crown-t csinálták meg!

Trace Dempsey Cyrus: Demi Miley Cyrus féltestvérével Tracel 2009-ben jött össze. Sokat lehetett látni őket Twitteren ahogy egymásnak üzengetnek, de kapcsolatuk nem tartott néhány hétnél tovább! A szakítás oka a távolság és a 4 év korkülönbség volt.

Luke Rockhold: Demi a Wilmerrel való szakítása után megerősítette, hogy volt pár randevún amit a közös barátaik intéztek. A pár először egy UFC meccsen mutatkozott együtt, viszont később a TMZ lehozta a hírt, hogy végül külön folytatják.

Guilherme Vasconcelos: Demi nagy kedvelője a harcművészeteknek így a sors összehozta az MMA bombájával Guilhermel, de a kapcsolatuk csak pár randevút élt meg.

Henry Levy: 2018 végén randizott Henryvel, azt is pletykálták, hogy miatta lettek megint problémái a kábítószerrel, később a pár szakított mivel az énekesnőnek ismét kezeltetnie kellett magát.

Mike Johnson: Demi több posztjában is megjegyezte az Instagramon, hogy Mike milyen helyes pasi, így reality sztár nem is tétovázott sokat, hogy felvegye a világsztárral a kapcsolatot. Egy csók is elcsattant köztük, de lényegében több nem történt köztük és a kapcsolat is megszakadt.

Austin Wilson: 2019 végén elkezdett összemelegedni modell Austin Wilsonnal, mindketten posztoltak ki szerelmes fotókat a közösségi oldalaikra, ezek viszont később lekerültek ugyanis a pár végül szakított.

Akikkel a média boronálta össze

Dirk Mai: Demi fotósa volt. 2009 szeptemberében került elő egy kép amin tisztán látszik, hogy csókolóztak a fotóssal. Az énekesnő szóvivője nem nyilatkozott a fotóval kapcsolatban.

Sterling Knight: Demi és Sterling együtt szerepeltek a Sonny a sztárjelölt című Disney sorozatban. Bár karaktereik, Sonny és Chad együtt járnak a sorozatban, Demi és Sterling közt soha nem alakult ki szerelem. A rajongók és a média is összeboronálta őket párszor, de csak munkakapcsolat volt közöttük semmi más. A forgatások alatt jó barátság volt köztük.

Nick Jonas: Demi és Nick még 2007-ben a Rock Tábor forgatásán ismerkedtek meg, azóta nagyon jó barátok. Sokan azt hitték több van köztük, mint barátság, de ezt maga az énekesnő cáfolta meg. Demi kijelentette, hogy nagyon szereti Nicket, de csak barátilag! 

Logan Henderson: Logan és Demi nagyon régóta barátok, több pletyka is volt, hogy talán több van köztük, mint barátság, de a pletykák kacsának bizonyultak, Logan egyébként mindig ír Deminek twitteren.

Niall Horan: Demi egyszer celebideáljának nevezte Niallt, és innen indult az őrület és a rengeteg találgatás, hogy összejöttek és randiznak, de erre maga az énekesnő cáfolt rá.