Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Spekulációk a #D7-ről! Luis Fonsi Demiről beszél WOPS – Stripped változat Rövid hírek Új együttműködés
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Mélypont és szanatórium

Lovato depresszióval, önbántalmazással és zaklatással küzdött, mielőtt 18 évesen rehabra vonult. 2010. őszén Demi Lovato felett elhatalmasodott a depresszió, a bulimia, és minden, ami ezzel jár. Az akkori Disney csillag már évek óta küzdött problémáival, önbántalmazást is végzett, mígnem turnéjának egyik állomásán felpofozta az egyik háttértáncost.

A rengeteg stressz hatására lemondta Peru-i turnéit, és véglegesen megszakította a körutat. 2010. november elején Demi szóvivője így nyilatkozott:

,,Demi Lovato félbeszakította turnéját, hogy orvosi segítséget kérjen egészségügyi és mentális problémáinak kezelésére, amivel már régóta küzd. Elhatározta, hogy saját kezébe veszi az irányítást, és szakértők segítségét kérni. Nagyon sajnálja, hogy nem tudja befejezni a turnét, de reméli, hogy hamarosan újult erővel térhet vissza a színpadra.”

Miután megütötte Alex Welch-en az egyik show-ja előtt, elhatározta, hogy detoxra megy. „100%-os felelősséget vállalok a történtekért” – írta az énekesnő.

Elismerte, hogy bulimiával, vagdosással és szorongással is meggyűlt a problémája egyéb drogok és alkohol mellett. Egy hónappal Demi szanatóriumba vonulása után még megboldogult édesapja, Patrick Lovato nyilatkozott lánya állapotáról, és elárulta, hogy már jobban van, és jól reagál a kezelésekre. Demi végül 2011. január 28-án gyógyultan és mosolygva távozott 2 és fél hónap után a szanatóriumból. Demi számára a hely maga volt a pokol, de meg lett az eredménye, mert gyógyultan távozott. Az énekesnő először márciusban beszélt a rehabon eltöltött időszakról, melyet élete legsötétebb időszakának élt meg:

@ddlovato: Nagyon, de nagyon nehéz utat jártam végig. Az elmúlt néhány hónapban olyan kérdésekkel foglalkoztam, amely minden korosztályt érint. Remélem, hogy egy napon én is tudok nektek úgy segíteni, mint ahogy ti nekem. El sem tudom mondani, mennyi fényt hoztatok életem legsötétebb időszakában. Nélkületek ma nem lennék itt. Alig várom, hogy megosszam veletek, hogy mit hoz a jövő. Szeretnék veletek találkozni, és személyesen is elmondani nektek, hogy mennyire szeretlek titeket, és hogy nélkületek ezt nem tudtam volna végigcsinálni.

2011 áprilisában a Seventeen magazinnak írt egy cikket a küzdelmeiről. 2012 márciusában megjelent az MTV-n a Demi Lovato: Stay Strong dokumentációs film, ami világszerte elismerést és tiszteletet hozott számára.

2018-ban ünnepelte nyilvánosan, hogy hat éve józan, és ennek kapcsán kiadta a Simply Complicated dokumentumfilmjét is, amelyben bevallja, a Stay Strong alatt hazudott a világnak és igazából többször visszaesett. Sajnos ez ismételten megtörtént, bár ezt rajongói már április óta sejtik. Az énekesnő váratlanul kiadott egy kislemezt 2018 júniusában amelyben elmondja, hogy ismét pohárhoz nyúlt, 1 hónapra rá pedig túladagolás miatt kórházba került és majdnem az életébe került. Sajnos rossz társaságba keveredett, többen is sejtették, hogy ebből baj lesz. Az állapotáról akkor számos hír jelent meg a sajtóban, azonban később ő maga osztott meg egy nyílt levelet az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatban.

Mindig őszinte voltam a függőséggel tett utammal kapcsolatban. Amit megtanultam, az az, hogy ez a betegség nem egy olyan dolog, ami idővel eltűnik vagy elhalványodik. Ez egy olyan valami, amit továbbra is le kell küzdenem, és még nem végeztem vele.

Meg akarom köszönni Istennek, hogy életben és jó állapotban tartott engem. A rajongóimnak örökké hálás leszek minden szeretetért és támogatásért, amit az elmúlt héten és azon túl kaptam. A pozitív gondolataitok és imáitok segítettek nekem átvészelni ezeket a nehéz időket.

Meg akarom köszönni a családomnak, a csapatomnak, és a Cedars-Sinai dolgozóinak, aki végig mellettem voltak. Nélkülük nem lennék itt, hogy megírjam ezt a levelet nektek.

Most időre van szükségem a gyógyuláshoz, a józanságomra való fókuszáláshoz, és a felépüléshez vezető úthoz. Soha nem fogom elfelejteni a szeretetet, amit mindnyájan mutattatok felém, és alig várom a napot, amikor azt mondhatom, hogy kijöttem a túloldalon.

Küzdeni fogok

Demi