Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Angelo Kritikos fotózás – Új képek Noah Cyrussal vacsorázott! Angelo Kritikos fotózás Ellen DeGeneres Snow Ellen DeGeneres Snow: Betekintő
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Házi kedvencei

 

Bella: Demi 2009-ben örökbe fogadta első kis kedvencét akit Bella néven keresztelt el. Bella fajtája leginkább egy Shih Tzu-ra hajaz, a csöppség Demi szüleinél él több másik kutyussal.

Bailey: Demi és nővére Dallas kutyusa volt akit 2004-ben kaptak. Bailey 2019-ben tért örök nyugalomra amiről Demi is megemlékezett..

Buddy

 

Demi 2014. december 16-án mutatta be legújabb kedvencét, Buddyt, a fehér bolognese-havanese keverék kiskutyát. Demi Wilmertől kapta a gyönyörű és aranyos kiskutyát, aki napok alatt a szívéhez nőtt. Az énekesnő ahova csak tehette, magával vitte kis kedvencét, de a turnék alatt folyamatosan hiányolta. Érdekesség, hogy Demi négylábú barátjának létrehozott egy Twitter és egy Instagram fiókot is.

2015. július 26-án váratlan tragédia történt: Buddy elpusztult egy iszonyatos baleset következtében. Azon a júliusi vasárnapon, amikor a kiskutya a Los Angelesi otthon kertjében pihent, egy prérifarkas tévedt a telekre, és ő okozta Buddy halálát. A kicsivel több, mint 7 hónapos kiskutya élettelen testére maga az énekesnő talált rá. A halálát követően Demi az alábbi közleményt adta ki Twitter oldalán:

Vérző szívvel osztjuk meg Wilmerrel a tragikus hírt, miszerint vasárnap elvesztettük kis angyalunkat, Buddyt. Egy tragikus baleset túl hamar vette el tőlünk, és bár soha nem fogom tudni megérteni, miért kellett ennek így történnie, de azt tudom, hogy Isten akarata volt, nekünk pedig meg kell birkóznunk ezzel, és erősnek kell maradnunk. Hihetetlen emberek vesznek minket körül, rengeteg szeretetet és támogatást kapunk tőletek, amelyre most sokkal inkább szükségünk van, mint valaha. Buddyt rengeteg ember szerette, és bár kicsike volt, hatalmas fényt hozott az életünkbe. Buddy igazából emberi volt, és annyira boldogok voltunk, amikor az életünk részese lett. Arra kérünk titeket, tartsátok tiszteletben a magánéletünket a gyász alatt, hogy tudjunk emlékezni arra, milyen varázslatos pillanatokat töltöttünk a kis angyalkánkkal. Soha nem fogjuk elfelejteni a mi kisfiúnkat, Buddyt, és szelíd szerető szelleme tovább él a szívünkben örökre. Nyugodj békében édes kis apróságom, Buddy…

/”I’ll love you forever, I’ll like you for always, as long as I’m living my baby you’ll be…”/

Demi Lovato 2015. október 16-én ismét megemlékezett egy gyönyörű üzenet keretein belül Buddyról. Az egész lemezt a nyáron elpusztult kutyus társaságában rögzítette, így elsősorban gyönyörű szép kiskutyájának ajánlotta újonnan megjelent lemezét.

@ddlovato: Egy lemezkiadás mindig érzelmi jelentőséggel bír egy előadó számára, mert oly sok munkát fektet bele – hónapokon, vagy akár éveken át dolgozik rajta, és amikor ez a nagyvilág kezébe kerül, értelmet nyer minden és rendkívüli hálát éreznek. A mai napon ez különösen értelmet nyer. Ezt az albumot az én édes kis Buddymmal csináltam végig. Szinte MINDEN DALOM felvételénél jelent volt a stúdióban. A szó szoros értelmében végigkísérte a Confidentes dalaim feléneklését… És annyira jól viselkedett.. Ezt az albumot nem csak a rajongóimnak ajánlom, hanem az én kis angyalkámnak is, aki tudom, hogy velünk együtt ünnepel ezen a különleges napon. Köszönöm Buddy, hogy a kis angyalom lehettél, rövid ideig a Földön, és hosszú ideig fenn a Mennyben… Annyira hiányzol. Örökké szeretlek én kicsi oroszlánszívűm…. CONFIDENT.

Demi az elhunyt kiskutyájára, Buddyra emlékezve készíttetett egy mintát a bokájára. Az Insta-sztorijában azt írta: „köszönöm Dr. Woo a csodálatos portrét a kis angyalkámról, Buddyról. Nyugodj békében, örökké szeretni foglak és sosem felejtelek el.” A minta a kiskutya portréját egy felirattal is kiegészíti: „Itt járt Buddy”.

Batman

 

Buddy tragikus elvesztése után 1 hónappal, Demi Lovato 23. születésnapján bővült egy új kiskutyával a Lovato família. Feltehetően Wilmer születésnapi ajándéka volt az újdonsült fekete Yorkipoo kiskutya, aki a Batman nevet kapta. Az újdonsült kiskutya természetesen nem helyettesítheti Buddyt, erről Demi is írt nyilatkozatában, de köztudott, hogy egy elvesztett házikedvenc hiánya okozott fájdalmat a leginkább egy új, különleges teremtmény tud enyhíteni.

@ddlovato: A tegnapi nap hihetetlenül TÖKÉLETES volt… Az egész éjszakát az új kiskutyámmal, Batmannel töltöttem, de ANNYIRA MEGÉRTE!!! SOHA nem fogja pótolni az én kis oroszlánszívű Buddymat… soha, soha, és soha….De néha Isten egy új, tiszta lelket hoz az életünkben, hogy az új jövevény újra megtöltse a szívünket szeretettel, segítsen elfogadni a veszteséget, és hogy a tragédia okozta fájdalmat enyhítse..

Demi augusztus 26-án Ryan Seacret műsorában elmondta, hogy még nem tökéletes közöttük az összhang, de nagyon a szívéhez nőtt a kis Batman:

,,Szerintem még nem igazán tudja, hogy én lettem az új anyukája. De éjszaka és reggel is az ágyban alszik, és sok puszival ébreszt. Tegnap mind a négy lába a fejem tetején landolt, olyan volt, mintha a kalapom lenne”

Cinderella

 

Cinderella vagyis Ella, mert Demi így szokta hívni. 2017-ben láthattuk őt először Batman oldalán még márciusban, a csöppség azóta Demivel és másik kedvencével éli mindennapjait.