Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Spekulációk a #D7-ről! Luis Fonsi Demiről beszél WOPS – Stripped változat Rövid hírek Új együttműködés
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Család

Demi olasz, spanyol és amerikai gének mellett skandináv, ír, brit és afrikai felmenőkkel rendelkezik, hatalmas a családja, nagyon összetartóak és ragaszkodóak.

A RadarOnline.com-nak elárulta, nagyon fontosnak tartja azt, hogy a családja mellette álljon:

“Úgy gondolom, alapvetően fontos az életedben, hogy jó emberek vegyenek körül, és hogy nagyon jó kapcsolatot ápolj a családoddal, a családodon belül kellemes legyen a légkör. Régebben sokszor kerültem olyan helyzetbe, amikor pár fiú vagy lány bűnbe akartak “csábítani”, de persze nem sikerült nekik és a mamám nem is hagyta volna, hogy bármi őrültséget csináljak, vagy ilyesmi Nagyon izgatott vagyok az új albumom miatt, több R&B stílusú, táncolós dal lesz rajta, szóval tényleg nagyon izgulok, de tudom, hogy bárhogy is alakul a későbbiekben az életem, a családom nem hagy magamra!”

Dianna Hart De La Garza

Születésnapja: 1962. augusztus 8.
Ő itt Demi édesanyja Dianna, aki egyedüli szülőként nevelte fel őt, és nővérét Dallast. Demi egy interjúban elmondta, hogy felnéz rá, amiért egyedüli anyaként is mindent meg tudott adni neki, amire szüksége volt. Szeretne ő is ilyen Anya lenni, de hozzá tette, hogy jobban örülne, ha az apa szerepét majd az ő gyermekénél betölti valaki mivel az édesapja már 2 évesen elhagyta és azóta sem nagyon törődik vele és nővérével. Dianna countryénekes és vezérszurkoló volt. 1995-ben feleségül ment Eddie De La Grazához. 2001-ben született meg a lányuk, Demi mostohahúga, Madison.

Patrick Lovato

Születésnapja: 1960. Augusztus 10.
Ő itt Demi édesapja Patrick, Demi nagyon közel állt hozzá, 1994-ben elvállt Diannától amikor Demi még csak 2 éves volt, jó messzire Új-Mexikóba költözött. Ezek után a nagy távolság miatt nem tudta látogatni lányait. Patrick elmondta, hogy ő az első perctől fogva a hollywoodi nyomás miatt aggódott, és ezért nagyon nem örült annak, hogy Demi elfogadta a szerződést a Disney-nél. Lányával való kapcsolata már több, mint tíz éve megromlott, mert rákos daganatot találtak nála. 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta, de azóta sem tartják a kapcsolatot, Patrick a médián keresztül próbálta elérni őt, akkor bármit megtett volna, hogy újra jó kapcsolatot ápolhasson vele. 2013. Június 23-án elhunyt rákban. Miután kitudódott a dolog, a különböző rajongótáborok összefogtak Demiért és a családjáért. Demi részt vett édesapja temetésén, és ennek ellenére is vállalta, hogy ott lesz a másnapi X Faktor válogatáson, Denverben. Minden jól is alakult, addig amíg az egyik versenyző, azt nem mesélte, hogy sajnos az édesanyja nem tud itt lenni vele, mert kórházban fekszik rákkal. Ezt meghallva, Demi azt mondta, hogy szüksége van egy kis szünetre az öltözőjében, és megkért mindenkit, hogy senki ne jöjjön utána, így onnantól fogva csak Simon, Paulina és Kelly forgattak tovább. Később a Good Morning America stúdiójában mesélt arról, hogy az apukája tiszteletére, elindít egy programot, ami a ‘Lovato Treatment Scholarship’ névre fog hallgatni, célja hogy segítsen a mentálisan beteg gyerekeken.

„Az apukámnak és nekem nem éppen a legpéldásabb kapcsolatunk volt, mindig is az apukám marad. Vele nőttem fel, és ő egy csodálatos személy. Elég nehéz, de jól viselem”

Az apám is mentális betegséggel küzdött és nem volt képes beilleszkedni emiatt a társadalomba, és ez sajnos rengeteg emberrel megtörténik. Ezen a héten fogom megszervezni a Lovato Treatment Scholarship programot. Egy időben, csak egy embernek tudunk segíteni. Fizetni fogom a kezelésüket, és egy olyan csapat fog dolgozni a felépülésükön, akik nekem is segítettek”

“Sokszor gonosz volt, de szeretett volna jó ember lenni. Amikor édesanyám hozzáment a mostohaapámhoz, az édesapám azt mondta, örül, hogy lesz, aki vigyázzon rám, és el tudja végezni azt a munkát, amit ő szeretett volna.”

Eddie De La Garza

Születésnapja: 1961. február 15.
Ő itt Demi nevelőapja, édesanyjával Diannával nem sokkal Patrick válása után ismerkedtek meg, később össze is házasodtak. Született egy lánya Madison! Már nagyon régóta a család tagja, imádja Demit és Dallast is. Sajnos nem tudni róla több információt, inkább a háttérbe húzódik, remekül teljesít mostoha apaként. Demi így nyilatkozott róla:

“A mostohaapám, Eddie inkább nem is hívnám így, mert ő az apám egy csodálatos ember. Sokszor jelzálogot vett fel a házra csak azért, hogy fizethesse az énekórákat, a színjátszást és mindenben, amiben csak tudott segített. A támogatást az apám jelentette nekem. Nem sok ember kap ilyesfajta támogatást a mostohaapjától.”

“Annak az embernek aki a sajátjaként nevelt fel, megadva mindent amit tudott hogy csodálatos gyermekkorom legyen… Szeretlek. Egy elképesztő ember vagy arany szívvel. Nem tudtam volna jobb apát kívánni nálad. Köszönöm hogy mindig itt voltál nekem és hogy megmutattad hogyan kell egy férfinak a családjával lennie.”

Dallas Leigh Lovato

Születésnapja: 1988. február 04.
Ő itt Dallas, Demi nővére aki 4 évvel idősebb. Ahogy húga ő is már 4 éves korában úgy érezte, hogy szeretne énekesnő lenni. A Septien Vocal Productions Masters Class iskolában tanult 3 évig. 2004-ben a Judges Choice Award-on nyert egy díjat. Plakátokon szerepelt, tini magazinokban jelentek meg róla cikkek és még a Disneynél is kapott kisebb vendég szerepeket. Dallas szerepelt húga La La Land című videoklipjében illetve egy rész erejéig a Sonny With a Chance-ben és a Wizards of Wawerly Place-ben is feltűnt!

Madison De La Garza

Születésnapja: 2001. december 28.
Madison Dianna 3 lányaként született meg 2001-ben, Eddie De La Garza az édesapja akivel Dianna jelenleg is együtt él. Demi és Dallas féltestvére. Madison a Született Feleségek c. sorozattal vált ismertté, ahol Gaby Solis egyik lányát alakítja. Ezen kívül szerepelt még a Jonas Brothers: Living the Dream-ben és a Sonny With a Change-ben is egy rész erejéig. Később szeretne nővére, Demi nyomdokaiba lépni. Madison áll a legközelebb Demihez mint testvér és ez fordítva is igaz, látszik, mennyire szereti, tiszteli őt.

Amber Lovato

Születésnapja: 1983. április 28
Deminek van még apai ágról 1 féltestvére akit Amber-nek hívnak. Nem is tudott róla sokáig. 2012. március 4-én egy rádióműsorban mesélt róla:

“Van egy idősebb testvérem, akit az eddigi életem során nem ismertem. A féltestvérem és a harmincas éveiben jár. A 20. születésnapom környékén beszéltem vele életemben először. Megkérdeztem tőle, hogy mért nem lépett velem soha kapcsolatba, mire azt mondta: Nem szerettem volna hogy azt hidd, hogy a hírneved miatt bármit is akarnék tőled.”

Dédnagyszülei

Demi Lovato kiskora óta fantasztikus és példaértékű kapcsolatot ápolt anyai dédnagyszüleivel – Sue Hart-tal és Buddy Moore-ral. Kedvencünk rengeteg interjúban hangoztatta, hogy mamája és papája mennyi mindenben támogatták őt egész életében, és úgy érzi, hogy nélkülük biztosan nem tartana ott, ahol most tart. A dédnagyszülők Texasban éltek ketten, boldog házasságban, egészen 2015. szeptemberéig.

 

2015. szeptember 28-án azonban Demi nagynénje, Katherine Barnes osztotta meg a lesújtó hírt, miszerint szeretett papájuk elhunyt.

@katherinebarnes: Amikor utoljára láttam, felemelte a kezét, megáldott engem és imádkozott Instenhez, hogy segítsen nekem a minisztériumban. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot. Nyugodj békében Papi, és élvezd a Mennyországot! Egy nagy nem lesz több elválás. Már alig várom.

Az énekes a fájdalmas hírel kapcsolatban egy nappal később szólalt meg. – ahogy várható volt, Demi Lovato közösségi oldalán is elköszönt szeretett papájától, egy szívszaggató poszt keretein belül. De mielőtt ezeket a sorokat megírta volna, amerikai idő szerint éjjel élőben bejelentkezett Periscope-on, ahol megtörten beszélt az elmúlt időszakban elszenvedett veszteségeiről – papája és Buddy haláláról – és elmondta, hogyan igyekszik erős maradni, és arra kért minket, rajongókat, hogy támogassuk őt ezen a nehéz időszakon át.

@ddlovato: A két Buddym most már együtt játszik a Mennyországban. A szívem teljesen összetört, és nem tudom elképzelni, hogyan élhetnék egy olyan világban, melynek többé a Papám nem részese, de tudom, hogy egy nap újra találkozunk, és ez az, ami arra sarkall, hogy tovább kell lépnem. Utálom, hogy ezt kell írnom… De Nyugodj békében Papa…. Már most annyira hiányzol. Szeretlek. Kérlek, imádkozzatok a Mamámért.

A temetésre, az-az a végső búcsúra október 4-én került sor Texasban, ahol Demi az egész napot szeretett dédmamájával töltötte, akit egyértelműen a legjobban viselt meg Buddy Moore halála, hiszen Demi papájával több, mint 54 évet éltek le boldog házasságban, melyet feltétel nélküli szeretet övezett.

ddlovato: Órákon át tartó ölelkezés a mamával, mikor meglátogattam. Ez a nő egy angyal. Bárki, aki ismer engem, tudja, hogy megszállottan szeretem őket, így ez most egy nagyon fájdalmas pillanat volt. Az egyik legnehezeb dolog az életemben, amit valaha tettem, tartani benne a lelket a Papa temetésén. Több, mint 54 éven keresztül voltak társak. Az utolsó szavai mamám felé az volt, hogy “Szeretlek”. Az elmúlt héten darabokban voltam, mert el kellett tőle búcsúzzak, és az, hogy összetörve látom a mamámat a legfájdalmasabb dolog, amit valaha láttam. És még így meggyötörten is azt mondogatja, hogy “Jól leszek”. Itt van ez a nő, 93 éves, és a legerősebb ember, akit valaha ismertem. Az erejét nézve inspirál engem abban, hogy egész életemben le tudjam győzni a legnehezebb akadályokat… annyira szeretlek mama.. És Nyugodj békében Papa.. Annyian szerettek téged, és annyi embernek hiányzol. Utóirat: kedves Lovaticsok, kérlek imádkozzatok a mamáért. Összetört a szíve, de amikor elmondtam neki, mennyi ember imádkozik érte, elmosolyodott… Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a támogatást..

Dédnagyanyja Sue Hart 1 évvel később adta fel a harcot ami nagyon megtörte az énekesnőt, később magára tetováltatta, hogy amikor rátekint eszébe jusson.

“Ezen a reggelen elveszítettem a világomat, és a világ legkülönlegesebb emberét. Jobban hiányzik, mint ahogy ezt le lehet írni. Olyan űr van a szívemben, amit csak az ő személye tud betölteni, és imádkozom hogy minden egyes nap érezzem a jelenlétét, amíg nem találkozunk megint. Neki köszönhetem az erőmet. Túljutott azon, hogy elveszítette élete szerelmét. Azt az embert, akivel 53 éven keresztül élt boldog házasságban. Azok után is tudott mosolyogni, hogy elveszítette a fiát. Mindenkinek azt mondta, hogy nagyon szerette őket, minden esélyt megragadott, még azok után is viccelődött, hogy agyvérzést kapott, és nem tudott beszélni, csak nehezen. A mosolya képes volt egy egész szobát felderíteni, sőt, nem csak egy szobát, hanem az egész idősek otthonát. Ő volt az én szuper nagyim, és bár nagyon közel álltunk egymáshoz, sosem gondoltam volna, hogy valakivel ennyire erős kötelék alakulhat ki. A fájdalom amit érzek, elviselhetetlen, de az ő ereje segít ezen keresztül menni. A szeretet és a támogatás amit kaptam, sok erőt ad, és nagyon különleges számomra. Mimó, remélem most már papával vagy. Utálom, hogy nem hallom a hangodat, de szeretem hogy nincsenek már fájdalmaid. Annyira szeretlek, és annyira hiányzol, hogy azt senki sem tudja elképzelni. Hiányzik a mosolyod, a szellemességed, hiányzik ahogy lakkozod a körmöd, és hiányzik a sok puszi. Nyugodj békében, és a legfontosabb, hogy az Úr legyen veled.”