Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal
Üdvözlő üzenet
Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Angelo Kritikos fotózás – Új képek Noah Cyrussal vacsorázott! Angelo Kritikos fotózás Ellen DeGeneres Snow Ellen DeGeneres Snow: Betekintő
153775619_462521334780381_4709917724156721100_n.jpg
153133735_165498451899315_5125054464914236014_n.jpg
152853054_3715593128569193_2687115525653196591_n.jpg
image23.jpg
image22.jpg
image21.jpg
image20.jpg
image19.jpg
image18.jpg
image17.jpg
image15.jpg
image16.jpg
Barátai

Selena Gomez: A lányok barátsága 20 évvel ezelőtt kezdődött a Barney és barátai meghallgatásán, ahol sorban állás közben Demi színezni invitálta az akkor még csak 7 éves Selenát. Innentől kezdve a lányok elválaszthatatlanná váltak. A magántanulóként töltött éveik során volt, hogy Gomez hónapokon át Lovato családjánál lakott. Az évek múlásával pedig közös YouTube-csatornát is indítottak, számtalan fotósorozat készült róluk, emellett együtt szerepeltek a Hercegnővédelmi Programban, és 2009-ben egy duett erejéig is összeálltak. 17 éves koruk környékén azonban megromlott a kapcsolatuk és a média, valamint a rajongók is sokáig találgattak, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Egyesek úgy gondolták, hogy Taylor Swift és Miley Cyrus állnak a háttérben, ugyanis Selena egyre inkább Taylor társaságát preferálta, míg akkoriban Demi Miley-val töltötte ideje nagy részét. A sok spekuláció után 2014 januárjában Selena végre megszólalt, és a Seventeen magazinnak adott interjújában tiszta vizet öntött a pohárba. Viszont amikor a legnagyobb szükség volt a segítségére, azonnal barátnője mellett termett: mikor Lovato 2010 októberében bekerült a rehabra, Selena volt az első, aki zokogva felhívta, majd miután három hónap elteltével elhagyta a klinikát, teljesen rendbe hozták a kapcsolatukat – olyannyira, hogy a 2011-es Teen Choice Awardson már együtt pózoltak a vörös szőnyegen. Sokáig nagyon úgy tűnt, semmi sem állhat még egyszer az egykor Delenaként emlegetett duó közé, de az idilli képnek 2014 júliusában vége szakadt, amikor is az X Factor egykori mentora törölte követőinek listájáról Gomezt, majd egy Twitterre feltöltött képpel nyugtázta, hogy barátságuknak ennyi volt. A riporterek kíváncsiskodó kérdéseire Lovato mindig csak annyit felelt, hogy az emberek változnak, és idővel eltávolodnak egymástól. Innentől fogva saját rajongóik sem jósoltak további jövőt barátságuknak, míg nem bő egy év elteltével sokak legnagyobb döbbenetére ismét hallattak magukról. Történt ugyanis, hogy augusztus 20-án a Good For You énekesnője felköszöntötte a 23. születésnapját ünneplő Demit, reményt keltve ezzel az őket kedvelőkben. Támogatóik pozitívan fogadták az elmúlt években sok hullámvölgyet megélt páros egyesülését, és a váratlanul érkezett képpel sikeresen felrobbantották a közösségi oldalakat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy neveik azonnal a világtrendek között kötöttek ki a Twitteren. Bár a barátságuk valószínűleg sosem lesz olyan szoros, mint régen, de egy biztosra vehető: a gyerekkori emlékek, és az együtt átélt élmények egy életre összekötik őket, és ahogy egykoron Lovato is fogalmazott: nem számít, mi történik, mindig lesz hely a szívükben a másik számára.

Matthew Scott Montgomery: Matthew is Demi legjobb barátai közé tartozik, kapcsolatuk is bizonyítja, hogy létezik fiú és lány barátság. Mivel sok időt tölt el Demivel a rajongók máris azt hitték egy pár, de erről szó sincs.  Matt főszereplő volt a So Randomban, de előtte szerepelt a Disney Channel másik projektében a Shake It Up-ban, egy rész erejéig. Egyébként a srác meleg, szóval kizárt, hogy bármi is legyen közte és legjobb barátja között. Matt sokszor feltűnik Lovato oldalán, szinte mindenhova elkíséri és támogatja. A szemfülesebb rajongók még pár videoklipben is láthatták feltűnni. Amikor Demi túladagolta magát meggyanúsították, hogy magára hagyta az énekesnőt, de az élet nem ezt igazolja, hiszen a mai napig a legjobb barátságban állnak egymással.

Nick Jonas: Demi és Nick még 2007-ben a Rock Tábor forgatásán ismerkedtek meg, azóta nagyon jó barátok. Sokan azt hitték több van köztük, mint barátság, de ez nem igaz. Mikor Demi bekerült a kezelő központba megszakadt a kapcsolat köztük, de 2012 júliusában Demi Los Angelesi fellépésén Nick-kel közösen adták elő a Catch Me és Don’t Forget című számot. Mindenki meglepődött mikor Nick kilépett a színpadra, senki sem gondolta volna, hogy ők újra egy színpadon lesznek. Amikor Demi a  Don’t Forget slágeréhez ért Nick megrázta a fejét és le lehetett olvasni a szájáról, hogy azt mondja “NO” vagyis, hogy nem. Tehát Nick nem felejtette el, a koncert után a következőket írta twitterére: “Milyen különleges este, ismét együtt énekelhettem a barátommal @ddlovato” Kapcsolatuk a mélypont után kezdett helyre jönni, Demi az X faktor-ba is meghívta, hogy segítsen neki eldönteni kiket vigyen az élő műsorba. Jonas fiú 2014 november 11.-én megjelenő albumán debütált az Avalanche névre hallgató daluk, Demi elárulta az MTV-nek, hogy több számot is rögzítettek. A két fiatal zenei lelki társként tekint egymásra, amit már nem egyszer bizonyítottak, hogy tényleg így van, így a közös munka mindig nagyon gördülékenyen megy nekik. Demi Confident címre keresztelt stúdióalbumát is segített népszerűsíteni. Demi és Nick énekesi karrierjük mellett az üzleti világban is építgetik kapcsolataikat, létrehozták saját művészközpontú lemezkiadójukat, 2016-ban együtt indultak el turnézni a és több mint 40 állomáson álltak meg, ahol egyenrangú partnerhez méltóan mindketten ugyanannyi időt töltöttek a színpadon. 2018 nyara mindent megváltoztatott, Demi túladagolás miatt kórházba került a drogproblémái miatt. Az Instagramon visszavonta Nick Jonas követését. Egy ismerőse árulta el, hogy Demi mostantól nem hajlandó időt pazarolni a bonyolult, mérgező kapcsolatokra, és kizárólag magára akar fókuszálni. Kapcsolatukról azóta se tudni érdemi információt.

Marissa Callahan: Marissa és Demi nagyon sokáig a legjobb barátok voltak, 8 éves koruk óta ismerték egymást. Marissa volt az-az ember a családja mellett aki végig kísérte Demi karrierjének kezdetét amikor még csak a szárnyait bontogatta, mellette volt a nehéz időkben. A két barátnő kapcsolata 2018-ban romlott meg ami egy egészen nyilvános viszállyá vált. A lányokat azóta se látni együtt.