Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók
ápr. 01.

Demi Lovato nagy lépésre szánta el magát, élete egyik legsötétebb pillanatát forgatják le a Dancing With The Devil kislemezéhez. A kisfilm hivatalosan holnap válik elérhetővé az énekesnő youtube csatornáján!

image4~3.jpg image2~5.jpg image1~5.jpg image5~3.jpg

Az Entertainment Weekly magazin olyan exkluzív képeket tett közzé amelyben kedvencünk 2018-as túladagolásnak jeleneteit vezetik végig.

Ezek a képek leginkább azt igazolják, hogy Demi mennyire elszánt, hogy egy ilyen megrázó élményt kelt újra a képernyőn azon emberek számára akik szintén hasonló szenvedélybetegséggel küzdenek világszerte. Demi Lovato a dokumentumfilmje rendezőjével Michael D. Ratnerrel közösen dolgoztak a klipen!

Csekkoljátok le a kulisszák mögött készült képeket, és ne feledjétek, a Dancing With the Devil – The Art of Starting Over pénteken debütál ahogy az album vezető kislemezének videoklipje is.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) 7. stúdióalbum Hírek Képek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary