Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Dancing With The Devil premierén adott minikoncertről
márc. 23.

Ahogy arról beszámoltunk nektek, hogy kedvencünk Demi Lovato a tegnapi Dancing With The Devil premierén készült egy minikoncerttel is, természetesen a hamarosan megjelenő hetedik albumáról énekelte el pár szerzeményét, de videókat eddig nem osztottunk meg! Mellékeltem nektek pár felvételt, sajnos nem teljes és nem is tökéletes minőségben:

Demetria az Anyone szerzeményével indított amely már ismerős lehet, hisz a tavai Grammy gálán is halhattuk tőle ezt a remek dalt. Utána következett címadó dala a Dancing With The Devil ami az első kislemeze lesz Demi hetedik korongjának! Végezetül az “ICU” című dalát adta elő a közönségnek!

Frissítve Március 26 : A fellépéssel kapcsolatban Demi hivatalos Youtube csatornájára felkerült a premier estélyén előadott Dancing With The Devil dala:

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Devonne by Demi Hírek Videó kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary