Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Dancing With The Devil premiere Beverly Hills-ben
márc. 23.

Tegnap este március 22-én került megrendezésre a Demi Lovato: Dancing With The Devil dokumentumfilm premiere Beverly Hills-ben. Kedvenc énekesnőnk, Demi Lovato az esemény házigazdájaként egy fehér selyem, mélyen dekoltált fodros miniruhában érkezett a rendezvényre. Gyönyörűen festett!

010.jpg 05.jpg 018.jpg 015.jpg

Az est egy minikoncerttel folytatódott ahol a mi Demink a hamarosan megjelenő hetedik albumának első néhány dalával kedveskedett a rajongóknak.

01~0.jpg 02~0.jpg 015~0.jpg 010~0.jpg

A színfalak mögött is készültek képek, kedvencünk egy élénk rózsaszínű fekete pöttyös felsőt viselt egy fekete Givenchy nadrággal. A képen menedzserével Scooter Braunnal látható.

02~1.jpg   

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Dancing With the Devil Hírek Képek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary