Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Az oltás mellett kampányol Demi Lovato
márc. 13.

A koronavírus-járvány szerte a világon több mint 2 millió emberéletet követelt, Deminek már tavaly is több felejthetetlen gesztusa volt, többek között adományozott a covid elleni harc támogatására, a frontvonalban dolgozók segítésére.

Most egy olyan kezdeményezéshez csatlakozott ami bátorítja az embereket a Covid oltás beadatására, a 28 éves énekesnő a Phenomenal szervezettel közösen megálmodtak egy limitált kiadású szürke pulóvert amelyen a „Pro-Vaxxer” felirat szerepel, a befolyó összeggel több nonprofit szervezetet is támogatnak.

Demi örül a kezdeményezésnek hiszen fontosnak tartja, hogy mindenkihez eljusson az oltóanyag.

@ddlovato: Fontos a lehető legtöbb felnőtt beoltatása. Úgy gondolom, hogy jó dolog volt létrehozni a (Demi Lovato x Phenomenal Pro-Vaxxer pulóvert), az emberek bátran viselhetik, és közben pénzt gyűjthetnek az oltások körüli teendőkre, biztonságra és az oktatásra is.

A bejegyzést Lumiere tette közzé a(z) Hírek kategóriá(k)ba.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary