Hírek Demi Lovato Képgaléria Média Az oldal

Köszöntelek Magyarország egyetlen működő és egyben legnagyobb Demi Lovato rajongói oldalán a demilovato.hu-n! Itt mindent megtalálhattok napjaink egyik leghíresebb amerikai színész-énekesnőjéről. Oldalam jelenleg az egyetlen legátfogóbb magyar információforrásotok, így ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és képekről, akkor csak kövesd az oldalt, biztosíthatlak róla, hogy mindig frissen informált leszel Demiről!
Búcsúzik a demilovato.hu! Fellépés a Good Morning America-ban Klippremier: Dancing With The Devil Hivatalosan is megjelent Demi Lovato hetedik stúdió albuma! Dancing With The Devil videoklip, kulissza fotók

          

Partner Jelentkezési feltételek

Neked is adott a lehetőség, hogy kikerülj az oldal partnerei közé, csak annyit kell tenned, hogy írsz az üzenőfalra vagy a honlap e-mail címére, ám előtte megosztanák pár gondolatot, azokat amikre én nagyon odafigyelek egy oldalon.

– Rendezett oldal ami összhangban van a dizájnnal.

– Minőségi tartalom és saját írású cikkek.

Egyéb információk: Ha elfogadom a meghívást, elvárom hogy az oldalam témájához kapcsolódó képpel tegyél ki. A partnerek közül lekerülsz, ha 1 hónapig sem frissítettél az oldaladon, illetve ha bezártál. 

A kiemelt partnerekhez csak a barátaim kerülhetnek ki, az nem jelentkezési alapon működik!


Partnerek Jogi Nyilatkozat

      
      
      
21 / 1 hely szabad | Partner Jelentkezési feltételek

A demilovato.hu egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely magáról Demi Lovato-ról nyújt információkat kedvelői számára. A szerkesztőség tagja nem közszemély és semmilyen kapcsolatban nem áll Demivel sem a közeli barátaival vagy a menedzsmentjével! Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! A honlap zavartalan látogatásához leginkább 1024 vagy annál magasabb felbontású képernyő az ideális.

All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Us if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!

© 2020 demilovato.hu - Demi Lovato Hungary