Demi Lovato is politizál

Kedvencünk mindig is szertetett felszólalni és véleményt formálni a nagyközönség előtt. A napokban történt washingtoni tüntetéssel kapcsolatban rengeteg posztot láthatunk tőle a közösségi médiában.

“Szörnyű nap ez a hazánk számára. Jelenleg szóhoz sem jutok a hírek hallatán.”

“Összetört a szívem. Szomorúvá tesz, hogy azt hittem, hogy ez nem történhet meg, mégis itt tartunk. És mindenkinek azt üzenem, aki azt kérdezi, hol van a hetedik lemezem, vagy azt akarja, hogy énekeljek, ahelyett, hogy felszólalnék a szükséges változások mellett: EZÉRT POSZTOLOK ANNYIT, AMENNYIT. EZÉRT ÉRDEKEL. EZ NEM TÖRTÉNHET MEG TÖBBSZÖR. Mérges vagyok, és szégyenkezem! Éppen a stúdióból írok amúgy, mert valami különlegessel készülök, amit a demokráció megsértése ihletett a mai napon #TávolítsukelMégMaTrumpot”

Posztjai vegyes érzelmeket váltottak ki az emberekből, hiszen úgy gondolják, hogy nem helyénvaló egy tragédiát felhasználnia arra, hogy önmagát reklámozza bármilyen formában. Számomra felfoghatatlan, hogy az embereknek mennyire beszűkült a gondolkodása. Demi igenis példamutató, jó dologra használja fel a hírnevét, és ez becsülendő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük